Portfolio


Gevestigd in Amsterdam proberen wij met een stedelijke blik de webwereld te overzien. Door continu op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op internet, informeren wij u optimaal over de laatste mogelijkheden. Groenverhagen vormt de schakel tussen uw wens en de mogelijkheden van internet.ZoekPgbZorg


ZoekPgbZorg is een in eigen beheer ontwikkelde website, speciaal voor mensen in de Thuiszorg. Ontwikkeld zijn onder andere een matching systeem, profielenpagina's, intern mailssysteem en een uitgebreid CMS. Inmiddels telt de website meer dan 10.000 actieve profielen, waarmee ZoekPgbZorg een toonbeeld is van een schaalbare applicatie.

Bekijk de websiteePGB


ePGB is tweede in eigen beheer ontwikkelde webapplicatie. ePGB is een administratiesysteem voor mensen met een Persoongebonden budget (PGB). Ontwikkeld zijn onder andere een online agenda en planningsysteem, intern mailssysteem, verantwoordingsformulieren en SOAP communicatie naar de Zorgverzekeraars.

Bekijk de websiteMaxGrip


Het onderhoudsadviesbureau dat werkzaam is voor o.a. Eneco, NS, DSM en Heineken, kwam bij Groenverhagen met een heldere vraag. Ontwikkel een overzichtelijke website, waarin tekstueel, maar vooral ook visueel naar voren komt, wat MaxGrip zo bijzonder maakt.

Bekijk de websiteDijk en Van Emmerik


Voor het adviesbureau Dijk en Van Emmerik hebben we online cursussoftware ontwikkeld. Een cliŽnt wordt begeleid gedurende het counselingtraject, met interactieve opdrachten en ingebouwde evaluatiemomenten, door een adviseur. Deze beveiligde applicatie laat zien dat efficiency perfect te combineren is met praktische en persoonlijke software

Daarnaast beschikt Dijk en Van Emmerik ook over een CV-bank. De ontwikkeling van deze interactieve module biedt werkzoekenden de mogelijkheid hun CV te plaatsen en werkgevers de mogelijkheid deze CV's te doorzoeken.

Bekijk de website

Hogeschool van Amsterdam


Voor de Hogeschool van Amsterdam heeft Groenverhagen een adviesrapport geschreven voor het project SMS020. Dit project zal studenten en non-profit organisaties aan elkaar koppelen in het kader van maatschappelijke stages. Groenverhagen heeft in het rapport de wensen van alle betrokken partijen gecombineerd tot een haalbare software oplossing die midden 2008 zal worden opgeleverd.MrNosey


In Nederland is er slechts ëën online gastbureau; Mr Nosey. Om de enorme groei van dit bureau in goede banen te leiden heeft Mr Nosey aan Groenverhagen gevraagd het totale back-end groeibestendig te maken. Een opgave waarmee een totaal administratie- en matchingsysteem is gemoeid. Naar volle tevredenheid is deze klus afgelopen maart geklaard.

Bekijk de websiteVraag onze volledige portfolio aan